fbpx
PREVERI PONUDBO AKROJOGA IZDELKOV IN OBLAČIL!

Kdo smo?

AKROJOGA SLOVENIJA

Koncept AkroJoge (AcroYoga) se je vzpostavil okoli leta 2003 v San Franciscu. Za povečanje zaupanja med ljudmi in za krepitev moči gibanja. Z bistvom tajskih masaž in jogijskih asan. Sama vadba temelji na tem, da ste v ravnovesju sami s sebjo in z drugo osebo.

*Samozavest *Zaupanje *Zabava *Moč *Gibljivost *Strast

AkroJoga je primerna za vse, ki si želite izboljšati počutje. Pravilna drža in gibanje nam v vsakodnevnem življenju prihrani marsikatero bolečino. Skozi tečaj vas naučimo pomembnih gibalnih vzorcev in telesne postavitve, ki vam bo pomagala do zdravja, boljšega počutja ter boljših odnosov.

Če želimo ostati vitalni na dolgi rok, se moramo gibati! Vadba, pri kateri ne najdemo veselja ne more postati rutina. V gibanju moramo najti strast ter užitek. Vendar pa nam tako nepravilna izvedba, kot tudi neaktivnost, na dolgi rok v telesu povzroča določene poškodbe ter bolečine. Z AkroJogo v telesu odpravljamo neravnovesja, pri čemer se izboljša telesna drža, kar pripomore k vitalnosti na dolgi rok. Krepimo mišično moč, izboljšujemo gibljivost, ravnotežje, oblikujemo telo, izboljšujemo fokus, odnose, itd.