PREVERI PONUDBO AKROJOGA IZDELKOV IN OBLAČIL!

AkroJoga Slovenija


Koncept AkroJoge (AcroYoga) se je vzpostavil okoli leta 2003 v San Franciscu. Za povečanje zaupanja med ljudmi in za krepitev moči gibanja. Z bistvom tajskih masaž in jogijskih asan. Sama vadba temelji na tem, da ste v ravnovesju sami s seboj in z drugo osebo.

*Samozavest *Zaupanje *Zabava *Moc *Gibljivost *Strast*

AkroJoga je primerna za vse, ki se želite spoznati z AkroJogo in izboljšati počutje. Pravilna drža in gibanje nam v vsakodnevnem življenju prihrani marsikatero bolečino. Skozi tečaj vas naučimo pomembnih gibalnih vzorcev in telesne postavitve, ki vam bo pomagala do zdravja, boljšega počutja ter boljših odnosov.

Če želimo ostati vitalni na dolgi rok, se moramo gibati. Vadba, pri kateri ne najdemo veselja ne mora postati rutina. V gibanju moramo najti strast ter užitek. Vendar pa nam tako nepravilna izvedba, kot tudi neaktivnost, na dolgi rok v telesu povzroča določene poškodbe ter bolečine. Z AkroJogo v telesu odpravljamo neravnovesja, pri čemer se izboljša telesna drža, kar pripomore k vitalnosti na dolgi rok. Krepimo mišično moč, izboljšujemo gibljivost, ravnotežje, oblikujemo telo, izboljšujemo fokus, odnose, itd.

Naše storitve


Trgovina

V trgovini najdete oblačila za AkroJogo, izdelke in elemente, ki pomagajo pri pripravi na vadbo ter sami vadbi.

Vadba AkroJoge

Ponujamo tečaje AkroJoge. Več na www.akrojoga.si

Osebno trenerstvo z elementi AkroJoge

Individualna vadba ali osebno trenerstvo, ki poteka v privat prostoru, s strokovno usposobljeno osebo, ki vaju varno in s strokovno podporo popelje do vajinih ciljev oz. želja. Pri sami vadbi je poudarek na pravilni izvedbi, pravilni telesni drži in elementih AkroJoge. Več na: http://www.akrojoga.si/osebno-trenerstvo-z-akrojogo/

THE LATEST LIBRARIES

Profesionalen pristop treninga


Skozi pravilno izvedbo ozaveščamo pomembnost gibanja in pravilnega treninga, ki ima velik pomen za zdravo življenje brez bolečin.

“Age is no barrier. It’s a limitation you put on your mind.”


Jackie Joyner-Kersee